Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Fıstık Ezmesi Yemek Güvenli mi?

10-05-2023 18:08
Fıstık Ezmesi Yemek Güvenli mi?

Çoğu gıdada olduğu gibi, toksik patojenleri ortadan kaldırmak için belirli adımlar atıldığında fıstık ezmesi tüketmek güvenlidir. Örneğin, aflatoksinler ve salmonella, yer fıstığı başlangıç ​​aşamalarında yanlış kullanılırsa mevcut olabilecek iki tür patojendir. Fıstıkların kavrulması, fıstık ezmesine sadece güzel bir tat profili vermekle kalmaz, aynı zamanda önemli düzeyde patojenleri yok eden bir "öldürme adımı" görevi görür.

 

ERA Gurme’de üretim hattından çıkan her şeyin numunelerini toksinler açısından incelendikleri bir laboratuvara gönderilir.

 

Aflatoksin nedir?

Aflatoksin yer fıstığında küf oluşturan toksik bir maddedir. Aflatoksin maruziyetini önlemek için yer fıstığının ezme haline getirilmeden önce iyice kontrol edilmesi gerekir. Bu nedenle, burada Çukurovada üretilen ve denetime tabi olan fıstık ve ezmelerinizi satın almanız en doğru yoldur.

 

Salmonella nedir?

Salmonella, fıstık ezmesi üretimi sırasında yer fıstığına bulaşabilen bir bakteridir. Salmonella çiğ et, kümes hayvanları ve yumurta gibi çeşitli gıdalarda bulunabilir. Uygun taşıma ve işleme maruz kalma riskini en aza indirecektir.

 

Önce güvenlik

ERA Gurme’de ana önceliğimiz ürünlerimizin kalitesi ve müşterilerimizin güvenliği ve sağlığıdır. Tüm ürünlerimiz burada Çukurovada yerel olarak üretiliyor ve fıstık ezmemizin yalnızca tek bir bileşen kullanarak yüksek kaliteli üretiminden gurur duyuyoruz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.