Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Hayallerinizdeki Kakaolu Fındık Kreması SONUNDA burada!

10-05-2023 17:59
Hayallerinizdeki Kakaolu Fındık Kreması SONUNDA burada!

En çok talep gören lezzetimiz Ham Kakaolu Fındık Kreması, sadece 3 malzeme ile yapılan mükemmel sürülebilir bir fındık kremasıdır.

Amacımız her zaman ürünlerimizi kalite ve lezzet açısından en üst noktaya en az içerikle küçük partiler halinde üretmektir. Organik Ham Kakao ve organik eritritol ile leziz bir şekilde zenginleştirilen organik fındıklarımız sizin o mükemmel sağlıklı o kremay yiyebilmeniz için bir araya getirildi. Kreplerinizin, dondurmalarınızın, çileklerinizin üzerine gezdirin ya da sadece kaşığınızla yalayın (olasılıklar tabi ki sonsuz!).

Gerçek başlangıç ​​hikayesi: Bir gün, smoothielerinin üzerine sos olarak fındık ezmelerimizi kullanan müşterilerimizden biri bizden "sağlıklı bir nutella" yapmamızı istedi. İlkini ev mutfağımızda yarattık ve üzerinde 6 ay çalıştık ve sonunda doğru içerik, doku ve tat kombinasyonunu elde ettik. Bu ürün bizim tarafımızdan orijinal bir fikir değil ve daha önce birçok kez yapılmıştır. Ancak, şu anda piyasadaki en iyisine sahip olduğumuzu biliyoruz :)

Organik sertifikalı ve ketojenik beslenmeye de uygun olan ürünümüz size bir tık uzaklıkta...

https://www.eragurme.com/urun/organik-kakaolu-akiskan-ketojenik-findik-kremasi-260-gr

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.